To_the_moon_honey_samler_ind_til_kræftens_bekæmpelse_

To The Moon samler ind til Kræftens Bekæmpelse 

Vores børn er det mest dyrebare, vi har. Tanken om, at de skulle blive alvorligt syge er ikke til at bære. Men sorgen for et barn over at miste en mor eller far – som 4000 oplever hvert år –  er også enorm. Og det er vigtigt, at der bliver taget hånd om de børn, der mister en forældre alt for tidligt.

 

På To The Moon, Honey har vi lavet indsamlingen ‘Alle har brug for en mor’ sammen med Kræftens Bekæmpelse. Pengene går til forskning, forebyggelse og støtte til børn i form af sorggrupper og hjælp til at hele.

Det kan have enorme konsekvenser for et barn at miste en forælder. Undersøgelser viser, at 50% af alle dem, der har mistet sin mor eller far, selv dør før tid. Op til 40% oplever en klinisk depression, 23% har selvmordstanker og 23% får ikke en universitetsuddannelse, som konsekvens af tabet.

I forbindelse med vores indsamling “Alle har brug for en mor” har vi talt med mor og karrierekvinde Sofie Bay Ejlersen, 36, som fortæller om sit sygdomsforløb og angsten for at dø fra sin lille søn Teddy og efterlade ham alt, alt for tidligt. På To The Moon, Honey Podcast deler branddesigner Caroline Feiffer, 33, sin historie om at få konstateret kræft under sin barsel med datteren Clio, som blot var seks måneder, da sygdommen blev opdaget. Du kan lytte til Efterfødselsamtalen med Caroline på onsdag den 17. juni. 

I denne uge sætter vi også fokus på solbeskyttelse. Solen er en af de helt store årsager til hudkræft – også her i Danmark. Lige nu er ozonlaget over Danmark 30% tyndere end normalt, og det betyder, at brugen af solcreme er et must. Vi taler med lægerne Anders Aagaard Rehfeld og Cecilie Johansen om, hvordan du beskytter dig bedst mod solen og hvilke solcremer, de anbefaler til dig og dine børn.

Vi har sat et ambitiøst mål om at om at indsamle 25.000 kr. til Kræftens Bekæmpelse. Vi håber inderligt, du vil bakke op om indsamlingen ved at give en donation her 

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *