Sponsoreret af Zalando

Rebecca Laudrup – Om at blive igangsat og have en både fantastisk og traumatisk fødsel

Skribent Rebecca Laudrups graviditet var præget af voldsomme gener. Fra opkast, migræne og halsbrand til smerter og manglende nattesøvn i månedsvis. Til sidst bliver det ubærligt for hende at være i sin krop, og hun sættes i gang i uge 39. Hør Rebecca fortælle om den fem dage lange igangsættelse med angustapiller og vestimulerende drop, før lille Ellen møder verden ved en fødsel, som Rebecca på én og samme tid beskriver som helt fantastisk og meget traumatisk. Tilde Bøgild fra Smertefri Fødsel er som altid med til at besvare spørgsmål.

“I uge 38, da jeg skal til jordemoderbesøg, kan hun godt se på mig, at jeg har det ikke særligt godt. Og i hele min graviditet har jeg faktisk også set en psykolog, fordi jeg havde brug for at snakke om de her ting, jeg havde brug for at snakke med en, som ikke var så tæt på, som kunne lytte til, at jeg syntes, det var svært. Jeg synes ikke, det var denne her smukke graviditet.”

-Rebecca Laudrup

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *

Anette Rasmussen

Hej Rebekka .
Jeg er en gammel dame på 61 år og jeg havde også bækkenløsning med første datter, da jeg var 23 år , som blev endnu værre da jeg ventede nr 2.
Derefter fik jeg jeg faktisk ondt i bækkenet i alle årene efter, hver eneste gang jeg fik menses.
Så det der med at der kan gå længe før det stopper med at gøre ondt……ja det må jeg nok sige og ja det gør fucking ondt og det stoppede først, da jeg ikke havde menses mere.