To_the_moon_honey_podcast_anette_kristine_poulsen_serisøt_bedre_hud_bea_fagerholt_liv_winther_
Sponsoreret af Simple Feast

Alt du skal vide om seriøst bedre hud


I denne episode har vi besøg af Anette Kristine Poulsen. Hun er skønhedsredaktør på Børsen, skønhedsekspert på Go’ morgen Danmark og forfatter til flere bøger om skønhed, sidst bestselleren  ‘Seriøst bedre hud’. Vi taler om, hvad der sker med vores hud, når vi bliver gravide, ammer eller ikke får nok søvn. Anette giver os opskriften på bedre hud med 3 enkle skønhedstrin og kommer med gode råd til alle, der gerne vil pigmentpletter, strækmærker og hormonelt betingede urenheder til

”Der er ligesom et hat-trick, der virker næsten på tværs af hudtyper. Det er bare at rense sin hud, fugte den og beskytte den. Det er jo 100 gange billigere end at skulle til at reparere på noget senere.”

– Anette Kristine Poulsen

 

Du kan lytte til episoden nedenfor eller via Apple her.  

Afsnittet er sponsoreret af @simplefeastdenmark Med koden tothemoonhoney15 får du 15% på dine første 4 leveringer. Se mere på simplefeast.com

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *

God podcast – som altid! Kan I mon lokkes til at linke til nogle af de produkter, som både I og Anette taler om?

Hej Julie, vi skal nok lave et indlæg med alle de produkter som Anette nævner i podcasten. Tak fordi at du lytter med.De bedste hilsner Liv og Bea.

Hej
Er det indlæg hvor I skriver de nævnte produkter ned kommet? Jeg kan ikke finde det…
Tak for gode podcasts.
Lise

Karin winther

Ok, jeg er på venteliste ( Liv 😉) til Anette Kristine Poulsens nye bog. Men den bog skal da bestemt stå på mine egne hylder. Jeg bestiller den med det samme. ! Jeg er sikker på den har en guldgrube af tips også for mig, der er i tresserne. Uden strækmærker, men med solskader 🤭Skønne Lise Grosmann priser Anette i høje toner på sin blog, og det lyder som om hun har ret. Endnu et spændende interview 🙌💛🌙💫 i jeres serie af podcasts.