To_the_moon_honey_podcast_alt_du_skal_vide_om_Bækkenbunden_knibeøvelser_Bækkenbundstræning_
Sponsoreret af Zalando

Alt du skal vide om bækkenbunden

 

Vi ved det godt: Vi skal lave knibeøvelser – hver dag. Men hvordan er det nu lige, man gør, og hvorfor er det så vigtigt? I denne To The Moon Podcast taler med fysioterapeut Jannie Dobel fra Cph Bækkenklinik om efterfødselstræning af den lille muskel, hvor den præcis sidder, og hvorfor det giver bedre sex at træne sin bækkenbund.

 

 Det står nemlig så dårligt til med mange kvinders bækkenbund, at de ikke kan holde sig, når de nyser, hoster eller hopper. Men hvorfor er det så svært for os at komme i gang med at træne den bækkenbund, og hvor mange minutter om dagen drejer det sig egentlig om? Fysioterapeut Jannie Dobel lærer os metoden til en stærk bækkebund, der som sidegevinst også giver et bedre sexliv. 

 

“Kvinder og især unge kvinder tror, at bækkenbundstræning handler om gamle koner, der gå rundt og tisser i bukserne.”

Citat Jannie Dobel

 

Du kan lytte til vores førte afsnit af Too The Moon Podcast nedenfor eller via Apple.

 

 

Podcasten er sponsoreret af Zalando. Vi har udvalgt vores personlige favoritter på sitet, som du finder her.

 

Zalando_podcast_bækkenbund_

 

 

  1. Anorak 2. Frakke 3. Foundation 4. Skjortejakke 5. Ansigtsolie 6. Sko 7. Taske 8. Jeans 9. Heldragt

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *

Tak til Jannie Dobel for alle ekspert svarene på jeres spørgsmål Bea og Liv, og for at sætte fint og vigtigt perspektiv på træning efter fødsler. Det er så vigtigt for hele ens velbefindende, at have styr på de der små, super vigtige muskler . Jeg vil straks glemme alt om elevatorer og kun samle blåbær fra nu ☺️🙌med min ringmuskel.
Jeg har en super yogalærer, hvor vi ofte træner bækkenbund. Vi træner også højre og venstre side, på skift, når vi laver knibeøvelser. Det ville jeg elske at høre Jannis kommentar til .