To_The_moon_honey_podcast_økonomi_Lys_susanne_arvad_
Sponsoreret af Zalando

Alt du skal vide om barsel & økonomi

Denne podcast handler om din økonomi før, under og efter din barsel. Vi taler med Susanne Arvad, uvildig økonomisk rådgiver, om hvilke rettigheder og muligheder du har, når du er gravid og skal på barsel, og hvordan det påvirker din økonomiske situation. Der er mange ting, som fylder, når man bliver gravid. Store tanker om hvilken mor man gerne vil være, hvilket navn baby skal have, og hvilken barnevogn man skal investere i. Mest af alt fylder ønsket om et sundt og rask barn. Så hvor kommer noget så kedeligt som økonomi ind i billedet – og hvad har det overhovedet med kærlighed og familieliv at gøre? Det har meget mere med baby at gøre, end man lige tror!

I denne episode klæder vi dig på til den perfekte barsel, rent økonomisk. Det du skal vide om din økonomi, pension, lønforhandling, og hvad du kan forvente, når du kommer tilbage på job. Vi taler også om det, ingen af os håber sker, men som alligevel hænder for halvdelen af alle parforhold: vi går hver til sit. Og hvordan sikrer man sig i den situation rent økonomisk?

 

“Hvis du regner ud, hvad det kommer til at koste dig at gå på barsel, så er der kun én, der skal være med til at betale til det – og det er den, du får børnene med.”
Citat Susanne Arvad

 

Du kan lytte til episoden nedenfor eller via Apple her.

 

To The Moon Podcast er sponsoreret af Zalando og i denne uge har vi samlet vores vinterfavoritter, se et udpluk af dem nedenfor eller via link her!

 

To_the_moon_honey_podcast_45_zalando_kollage

  1. Frakke 2. Jeans 3. Sneakers 4. Poncho 5. Gummistøvler 6. Jakke 7. Babydragt 8. Læbepomade 9. Overtræksbukser

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *

Karin Winther

Virkelig god snak og vigtige tips til at få styr “på det “
Uanset om man er gift eller ikke, er det så vigtigt at få det økonomiske på plads i fredstid !

[…] ♥ To the Moon, Honey-podcast “Alt du skal vide om barsel og økonomi”: Det er dyrt at få børn – ikke mindst for hende, der tager størstedelen af barslen. Den her podcast er en rigtig god reminder til lige at få styr på barselsøkonomien – og et lidt kærligt skub, for helt ærligt… Det har man jo ikke rigtigt overskud til. Men det skal man. Find den her. […]