To_The_moon_honey_Podcast_ammehår_Bea_fagerholt_Liv_Winther_
Podcast sponsoreret af Zalando

Alt du skal vide om hårtab

Mange oplever, at de taber håret i forbindelse med en graviditet. Det er faktisk helt normalt – men alligevel kan det føles angstprovokerende at fælde 400 hår om dagen og se passivt til, mens ens tykke hestehale bliver til en tynd rottehale.

 

Denne podcast handler om det, vi kalder “den forsinkede regning”. I løbet af ni måneder har du skabt et barn, du har været igennem en fødsel, du har ammet, og du har manglet din søvn – og lige som du troede, det ‘værste’ var overstået, begynder du også at miste dit hår. Men kan man gøre noget for at bremse hårtabet? Hvad skal man gøre, når skaden er sket? Og hvor hurtigt begynder man at få sit hår tilbage igen? Vi dykker ned i årsagerne bag hårtab forbundet med graviditet og taler med frisør, mentor og akupunktør Fattima Loreen om, hvordan man bedst griber sit hårtab an og skaber optimale betingelser for hurtigere at få håret igen med vitaminer, varm mad, den helt rigtige hårbørste og masser af selvpleje.

“I kinesisk medicin siges det, at man skal have to proteiner i hvert måltid, så proteinerne klistrer sig til hinanden i din fordøjelseskanal. Det danner de lækre proteinkæder, så du får et lækkert blod og dermed et glansfuldt hår.”

-Fattima Loreen 

Du kan lytte til episoden nedenfor eller via Apple her.

Podcasten er sponsoreret af Zalando. Vi har udvalgt vores personlige favoritter på sitet, som du finder her.

I samarbejde med Zalando lancerer To The Moon sin egen podcastkanal. Du kan lytte til efterfødselsamtaler, panelsnakke om parforhold, fertilitet og graviditet, blive klogere på begrebet ammehår og økonomi under barsel når vi hver mandag går i luften med en ny episode.

Lyt med her!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *