Sponsoreret af Mofibo

Simone Lykke om at finde styrke i beslutningen om kejsersnit

Skuespiller Simone Lykke drømmer om en hjemmefødsel, da hun venter sin datter Wilma. Men Wilma ligger med numsen nedad, og efter flere vendingsforsøg op til termin finder Simone styrke i beslutningen om at føde ved et kejsersnit. Hør Simones farverige fortælling om, hvordan vandet går lige op til den planlagte fødselsdag, og hvordan dét er med til at give hende en følelse af tryghed omkring, at Wilma selv er klar til at komme til verden. Vi skal også høre Simones beskrivelser af, hvordan det er at leve med angst, og hvordan savnet til hendes afdøde far blusser op under graviditeten. Jordemoder Tilde Bøgild er som altid med til at besvare spørgsmål.

“Min mave er ikke flad, men jeg er røvligeglad. Min episke baby er kommet ud af det her opturshul, jeg endda har et ar af. Jeg synes det er så bad ass med den her mave.”

-Simone Lykke

Du kan lytte til hele episoden her.

To The Moons Efterfødselssamtale er sponsoreret af Mofibo. Mofibo er e- og lydbogstjenesten der gemmer på mere end 400.000 spændende historier.  Lige nu giver vi helt eksklusivt 45 dages gratis adgang til Mofibo Unlimited med rabatkoden TOTHEMOON. Tilmeld dig via linket her inden den 31. april 2022. Mangler du inspiration til, hvad du skal læse eller lytte til, så har vi samlet en række anbefalinger blandt Mofibos titler her

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *