To_the_moon_podcast_fødsel_gravid_nanna_jatta_Mathias_zanka_jatta_jørgensen_kone_
Sponsoreret af H&M Kids

Nanna Marie Linding Jatta om at føde i London og vende en frustrerende fødselsoplevelse til noget positivt

Nanna Marie Linding Jatta havde forventet at gøre tingene i den traditionelle rækkefølge med uddannelse, job, mand og børn. Men da hun møder sit livs kærlighed, fodboldspilleren Mathias Zanka Jørgensen, satser hun hele butikken og køber ind på den præmis, der følger med, når man gifter sig med en professionel fodboldspiller. Det er et uforudsigeligt liv, og hver gang Mathias bliver solgt til en ny klub, flytter Nanna med. Da hun bliver gravid, er det først i uge 34, at de finder ud af, at hun skal føde i London. Vi skal høre om fødslen af Axel Edward – en fødsel, der bærer præg af kulturelle forskelle og sprogbarrierer, og hvor Nannas intuition bliver overskygget af autoriteter. Men som vi også skal høre, vælger Nanna aktivt at vende oplevelsen til noget positivt og fokusere på den store lykke, hun finder i at skabe en familie. Jordemoder Camilla Brinch er med til at besvare spørgsmål.

“Jeg kan bare huske, at jeg følte mig så undermineret som den mor, der skulle til at føde. Og så lige pludselig handlede det om min mand og hans fodbold, som det jo oftest gør, men jeg følte bare, at det her var mit rum til at sige til og fra. Så det endte med at blive en igangsættelse en uge før.”

-Nanna Marie Linding Jatta

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

 

To The Moons Efterfødselssamtale er sponsoreret af H&M Kids. I takt med at børn bliver ældre, udvikles deres selvstændighed. H&M omfavner forældreskabet og giver en hånd med i hverdagens prøvelser ved at have et bredt, inspirerende og aktuelt sortiment, så du altid kan finde lige det, du mangler i garderoben. Se mere på hm.com

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *