Sponsoreret af L'Oréal Paris

Mama: skuespiller Birgitte Hjort Sørensen

Der var tale om et gigantisk gennembrud, dengang Birgitte Hjort Sørensen som nyuddannet skuespiller fik rollen som journalisten Katrine Fønsmark i tv-serien ‘Borgen’. Med ét var hun kendt, og hun landede roller i ‘Game of Thrones’ og Martin Scorseses tv-serie ‘Vinyl’. Men tiden i Hollywood var hård. Nu ruller ‘Borgen’ efter 9 år igen over skærmen, og drømmen om en Oscar styrer ikke længere hendes liv. Hør Birgitte fortælle ærligt om at have en grundfølelse af, at folk ikke kan lide hende, om at få et chok, da hun blev mor, og om netop at være fyldt 40 i en ungdomsfikseret branche, men alligevel ikke helt lukke døren til international karriere.

“Jeg var helt klar på at sætte mig selv til side, når jeg blev mor. Men jeg havde troet, at det var noget med, at man ikke kan rejse når man vil, eller gå til premierer. Og det er jeg okay med. Jeg havde ikke forestillet mig, at man ikke kan gå på toilettet, når man skal, eller kan nå at spise sig mæt og ikke får sin nattesøvn. Og hvor meget det tærer på en. Det var jeg ret uforberedt på.”

-Birgitte Hjort

 

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor

To The Moons Mama-podcast er sponsoreret af L’Oréal Paris True Match Nude Tinted Serum. Et 2-i-1 produkt beriget med 1% hyaluronsyre, der plejer din hud som et serum og giver en naturlig let dækning med en smuk glød. True Match Nude Tinted Serum er det perfekte life hack til travle kvinder, der ønsker at gøre noget godt for deres udstråling og samtidig opnå en jævn og ensartet hud. Formlen er valideret af dermatologer, er uden parfume og velegnet til sensitiv hud. Læs mere her

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *