Sponsoreret af L'Oréal Paris

Mama: Pernille Skipper, folketingspolitiker

Jurist, folketingspolitiker og ligestillingsordfører for Enhedslisten, Pernille Skipper, er vokset op med, at hvis man har overskud, så skal man bruge det på at hjælpe andre mennesker. Og lige siden har hun kæmpet for at ændre verden, alt imens hun insisterer på, at man godt kan være venstreorienteret og gå i høje hæle. Vi taler med hende om, hvad der skal til for at ændre forholdende for de fødende i Danmark, om hvordan hun selv landede i moderskabet med sine døtre Billie, 4, og Charlie på 10 måneder, og om hvorfor hun valgte kun at holde to ugers barsel og hvordan hun tacklede den shitstorm, der fulgte i kølvandet.

“For mig er det faktisk en lille smule svært at snakke om, fordi jeg meget har oplevet, at dét at give mit barn flaske er noget, der kan blive set rigtig skævt til.”

-Pernille Skipper

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

To The Moons Mama-podcast er sponsoreret af L’Oréal Paris True Match Nude Tinted Serum. Et 2-i-1 produkt beriget med 1% hyaluronsyre, der plejer din hud som et serum og giver en naturlig let dækning med en smuk glød. True Match Nude Tinted Serum er det perfekte life hack til travle kvinder, der ønsker at gøre noget godt for deres udstråling og samtidig opnå en jævn og ensartet hud. Formlen er valideret af dermatologer, er uden parfume og velegnet til sensitiv hud. Læs mere her

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *