Sponsoreret af Magasin

Mama med Luise Vindahl fra Green Kitchen Stories

Luise Vindahl lærer på den hårde måde tidligt at tage vare på sig selv. Hun flytter hjemmefra som 15-årig og er fast besluttet på at forsørge sig selv og med tiden finde en god mand, hun kan stifte familie med. Så da hun møder svenske David, er hun ikke i tvivl. Hun bliver gravid, og parret rejser verden rundt og holder foredrag om grøn livsstil og bliver verdensstjerner i vegetarkredse. Men tre børn og 6 kogebøger senere kan Luise stadig ikke slå tanken ud af hovedet om at uddanne sig til jordemoder, og familien flytter til Danmark, hvor hun begynder at studere – for blot få måneder senere at flytte tilbage til Stockholm igen, fordi familien ikke trivedes. Det er en inspirerende Mama-samtale om at mærke efter indeni og følge sin intuition, om at skabe en forretning med sin livspartner og om at opbygge et fællesskab med sine børn.

“Man kan ikke det hele, og hvis man også gerne vil være en god mor og give sine børn en fællesskabsfølelse, så skal også være nærværende. Og det er trods alt vigtigere end at have et firma, der går godt.”

-Luise Vindahl

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

To The Moons Mama-podcast er sponsoreret af Magasin. Som Goodie-medlem hos Magasin bliver du forkælet med en lang række magiske fordele som gaver, konkurrencer, events og særlig VIP-shopping. Jo mere du shopper, jo flere fordele får du adgang til. Med Goodie-appen får du desuden adgang til hele Magasins fantastiske fordelsunivers. Her kan du følge din optjening, se hvilke Goodies, der ligger og venter på dig, og gå på opdagelse i et inspirerende shopping-univers. Se mere på www.Magasin.dk/Tothemoonhoney.html hvor vi har samlet vores personlige favoritter.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *