Sponsoreret af L'Oréal Paris

Mama: Strikdesigner Lærke Bagger

Lærke Bagger er en god fest. Og hvis man er en af de 167.000 personer, der følger den karismatiske strikdesigner på Instagram, så ved man, hvor generøs hun er. Ikke kun med at dele sine farverige strikdesigns, men også med hudløst ærligt at dele ud af moderskabets uperfekte øjeblikke og sine egne utilstrækkeligheder som mor til to. Lyt med, når Lærke tager os med tilbage til en barndom i Aalborg præget af mindreværd, der senere udvikler sig til en spiseforstyrrelse. Og når hun fortæller om at finde sin egen vej, om at hylde det uperfekte, og om at se så meget fjernsyn, at hun kalder det for sin hobby.

“Op igennem min opvækst havde jeg meget mindreværd og lavt selvværd. Jeg læste mange magasiner og så meget fjernsyn, og jeg var meget fokuseret på tøj og krop og udseende. Og jeg kan huske, jeg tænkte, at hvis jeg så ud som Brenda og Kelly fra Beverly Hills, så ville mit liv være bedre.”

-Lærke Bagger

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

To The Moons Mama-podcast er sponsoreret af L’Oréal Paris True Match Nude Tinted Serum. Et 2-i-1 produkt beriget med 1% hyaluronsyre, der plejer din hud som et serum og giver en naturlig let dækning med en smuk glød. True Match Nude Tinted Serum er det perfekte life hack til travle kvinder, der ønsker at gøre noget godt for deres udstråling og samtidig opnå en jævn og ensartet hud. Formlen er valideret af dermatologer, er uden parfume og velegnet til sensitiv hud. Læs mere her

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *