To_the_moon_honey_podcast_le_gammeltoft_Mama
Sponsoreret af L'Oréal Paris

Mama: Iværksætter Le Gammeltoft

Lige siden Le Gammeltoft var lille, har hun hadet at blive puttet i en kasse. Det fører i hendes ungdom til en rebelsk og grænsesøgende adfærd, og en ung kvinde som kæmper med sit kærlighedsselvværd og har tendens til at glemme, hvem hun er. Vi taler med den tidligere radiovært, DJ og stifter af mediet Heartbeats om hendes skabertrang, om at finde ind til sig selv, når tempoet er højt og om at løsne op for sin sårbarhed, selv om hun intuitivt er stærk. Vi taler også om den gode skilsmisse, om hvad hun har lært af sine kærlighedsbrud, og om hvordan det er at være single og på Tinder, når man er i 40’erne.

“Det har været en sorg det sidste år at registrere, at jeg aldrig nogensinde kommer til at være sammen med en partner, som gider mine børn på samme måde, som min eksmand gør. Det der sammenbragt familie har virkelig sat det på spidsen for mig, at jeg får ikke en kernefamilie nogensinde igen. Det er lidt en mavepuster.”

-Le Gammeltoft

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor

To The Moons Mama-podcast er sponsoreret af L’Oréal Paris True Match Nude Tinted Serum. Et 2-i-1 produkt beriget med 1% hyaluronsyre, der plejer din hud som et serum og giver en naturlig let dækning med en smuk glød. True Match Nude Tinted Serum er det perfekte life hack til travle kvinder, der ønsker at gøre noget godt for deres udstråling og samtidig opnå en jævn og ensartet hud. Formlen er valideret af dermatologer, er uden parfume og velegnet til sensitiv hud. Læs mere her

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *