To_the_moon_podcast_gudrun_hasle
Podcast sponsoreret af LULAB

Mama: Gudrun Hasle, kunstner

Måske kender du Gudrun Hasle fra hendes bevægende værker med tekster fulde af stavefejl, fordi hun er svært ordblind. Eller fra den smukke plakat hun lige har lavet for Børns Vilkår om vold mod børn. Bag værkerne gemmer sig en voldsom livsfortælling med barndomstraumer med cutting og indlæggelse på ungdomspsykiatrisk, men hvor Gudrun Hasle samtidig tidligt mærker, hvordan kunsten kan blive hendes anker. Her fortæller hun om psykisk sårbarhed og en tro på, at følelser aldrig skal holdes inde, om at bruge moderskabet og kvindekroppen i sit kunstneriske virke, og om den magi og handlefrihed, som hun synes hverdagen burde indeholde meget mere af. Det er en spændende og meget personlig samtale med masser af styrke.

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

OBS: Vi gør opmærksom på, at der i denne episode bliver talt om selvmord og selvskade. Hvis du har tanker om selvmord, kan du kontakte livslinjen på 70 201 201.

To The Moons Mama-podcast er sponsoreret af Lulab. LULAB skaber skræddersyede hårprodukter, der ud fra banebrydende teknologi er produceret med netop de ingredienser, som dit hår har behov for. På LULABs hjemmeside guides du igennem fire nemme trin for at finde sammensætningen af lige præcis de ingredienser, der hjælper dig til et smukt hår og sund hovedbund. Først når du bestiller, bliver produkterne produceret, hvilket minimerer overproduktion og samtidig sikrer, at dit hår plejes med friske ingredienser udvalgt til netop dit hår. Find din hårprofil på lulab.com og få din skræddersyede hårpleje leveret direkte til døren.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *