Sponsoreret af L'Oréal Paris

Mama: Efterfødselsvejleder Jozefina Skovgaard

Mentor og efterfødselsvejleder Jozefina Skovgaard kommer til Danmark fra Makedonien som 12-årig med sin familie og vokser op i forskellige asylcentre og senere i Esbjerg. Forventningerne til Jozefinas karriere og tilværelse er høje, men hun kæmper med at finde sin hylde og vælger moderskabet som sin karrierevej. Transformationen som mor er imidlertid et crash and burn for Jozefina. Men den bliver samtidig startskuddet til en tilværelse som efterfødselsdoula og et aktivt opgør med de mange forventninger og samfundsstrukturer, som moderskabet bringer med sig.

“Det at vokse op i et hjem med høje ambitioner på mine vegne skabte en enormt stor præstationsangst i mig, og jeg vidste ikke, hvem jeg selv var eller hvad jeg gerne ville. Jeg vidste, hvad jeg skulle gøre for at gøre andre glade, men hvad jeg selv trivedes i, det anede jeg faktisk ikke.”

-Jozefina Skovgaard

 

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

To The Moons Mama-podcast er sponsoreret af L’Oréal Paris True Match Nude Tinted Serum. Et 2-i-1 produkt beriget med 1% hyaluronsyre, der plejer din hud som et serum og giver en naturlig let dækning med en smuk glød. True Match Nude Tinted Serum er det perfekte life hack til travle kvinder, der ønsker at gøre noget godt for deres udstråling og samtidig opnå en jævn og ensartet hud. Formlen er valideret af dermatologer, er uden parfume og velegnet til sensitiv hud. Læs mere her

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *