Podcast sponsoreret af True Gum

Julie Teglhus om at have en fest på fødestuen

Jurist og journalist Julie Teglhus er kun 19 år, da hun bliver kæreste med musikeren Rasmus Seebach. De bliver nemt forældre til Holger, men da Julie gerne vil være gravid igen, oplever hun to gange, at graviditeten går til grunde, så da hun et år senere bliver gravid med Helmut, er graviditeten præget af bekymring for at miste. To uger inden termin melder Helmuth sin ankomst og efter en fest på fødestuen med sang og dans og Julie høj på lattergas, smutter hun lille Helmut ud. Hør også Julie fortælle om den første tid, hvor hun både sørger over ikke at kunne være der fuldt ud for sin store søn, og samtidig nyder roen i sit moderskab her anden gang. Jordemoder Tilde Bøgild er som altid med til at besvare spørgsmål.

“Første gang jeg blev mor, var jeg meget ung, og mange af mine venner havde slet ikke kærester og gik i byen, og jeg sad der og fulgte med på Instagram om natten, hvor jeg kæmpede med ham, fordi han græd og græd og græd.”

-Julie Teglhus

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

To The Moons efterfødselssamtale er sponsoreret af True Gum. Et plastikfrit tyggegummi, fremstillet uden unødvendige tilsætningsstoffer. Når man bliver gravid, bliver mange mere bevidste om, hvad man fylder i sin krop, men også hvad man giver videre til sit barn. Tyggegummi er det fødevareprodukt, man har længst tid i munden, og True Gum er et helt rent alternativ. Fri for uønsket kemi og uden stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrreende. Og så er det ovenikøbet produceret i Danmark.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *