To_the_moon_Honey_Efterfødselssamtale_Jacobe_orry_
Sponsoreret af Mofibo

Jacobe Orry om at få bremset sin fødsel i uge 33

Jacobe Orry, der er cand.mag. i kommunikation og arbejder som skuespiller og manuskriptforfatter, går gennem første del af sin graviditet med intens kvalme, koldsved og cravings efter sodavandsis. Men i uge 33+5 går hun i fødsel og bliver hasteindlagt på Rigshospitalet. Hør Jacobe fortælle om de efterfølgende dage, hvor hun får vehæmmende drop og lungemodnende medicin, inden fødslen går i stå, og om resten af graviditeten, som er præget af plukkeveer og frygten for at gå for tidligt i fødsel igen. Jordemoder Tilde Bøgild er som altid med til at besvare spørgsmål.

“Jeg havde virkelig virkelig mange plukkeveer. Jeg kunne ikke gå, jeg kunne ikke handle, jeg kunne ikke noget som helst. Det var frygteligt. Jeg kunne nærmest ikke gå ud og lave en kop the. Så jeg lå ligesom bare og lå.”

-Jacobe Orry

Du kan lytte til episoden her eller nedenfor

To The Moons Efterfødselssamtale er sponsoreret af Mofibo. Mofibo er e- og lydbogstjenesten der gemmer på mere end 400.000 spændende historier.  Lige nu giver vi helt eksklusivt 45 dages gratis adgang til Mofibo Unlimited med rabatkoden TOTHEMOON. Tilmeld dig via linket her inden den 31. april 2022. Mangler du inspiration til, hvad du skal læse eller lytte til, så har vi samlet en række anbefalinger blandt Mofibos titler her

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *