Sponsoreret af H&M

Ida Krohn om at blive gravid, når hormonerne er i ubalance

Lige siden Ida Krohn var 14 år, har hun drømt om at blive mor, men der viser sig at være en hel del bump på vejen dertil. Ida og hendes kæreste bliver erklæret ufrivilligt barnløse efter at have forsøgt at blive gravide i to år, og de starter i fertilitetsbehandling. Ida har et indgående kendskab til sin krop og har hele tiden haft mistanke om, at der var ubalance i hendes hormoner. Vi skal høre om, hvordan hun dykker ned i, hvad hun selv kan gøre for at hjælpe processen – og naturligvis også om tiden før og efter fødslen, da lille Ben kommer til verden allerede i 33. graviditetsuge. Jordemoder Tilde Bøgild er som altid med til at besvare spørgsmål.

“Det er også hele tiden en opvejning af, at hvis jeg går for meget ind i det, stresser jeg så mig selv mere? Og det må man jo ikke – det er jo det første, man hører alle sige: Du må ikke stresse, bare giv slip på det.”

-Ida Krohn

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

To The Moons Efterfødselssamtale er sponsoreret af H&M. I takt med at børn bliver ældre, udvikles deres selvstændighed. H&M omfavner forældreskabet og giver en hånd med i hverdagens prøvelser ved at have et bredt, inspirerende og aktuelt sortiment, så du altid kan finde lige det, du mangler i garderoben. Se mere på hm.com

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *