To_the_moon_honey_podcast_efterfoedselssamtalen_ida_daugaard_
Podcast sponsoreret af True Gum

Ida Daugaard om at få et angstanfald under sit kejsersnit

I frygt for at havne på en stresset fødestue i København, beslutter DJ Ida Daugaard, at hun vil føde i rolige omgivelser på en fødeklinik i Roskilde. Af flere årsager bliver Ida dog i stedet en del af team sårbar gravid på Rigshospitalet. Her ender en lang fødsel af baby Nova i et akut kejsersnit, og midt under kejsersnittet får Ida et angstanfald og tror, at hun selv skal dø, og at Nova er død, da hun kommer ud. Hør Ida fortælle om at blive grebet på barselsgangen, og om hvordan hun lige så stille lander på benene i rollen som mor og får bearbejdet den voldsomme fødselsoplevelse. Jordemoder Tilde Bøgild er som altid med til at besvare spørgsmål.

“Jordemødrene var fuldstændig fantastiske. Det er faktisk deres skyld, at jeg stadig har en god følelse, når jeg tænker på min fødsel. “

– Ida Daugaard

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

To The Moons efterfødselssamtale er sponsoreret af True Gum. Et plastikfrit tyggegummi, fremstillet uden unødvendige tilsætningsstoffer. Når man bliver gravid, bliver mange mere bevidste om, hvad man fylder i sin krop, men også hvad man giver videre til sit barn. Tyggegummi er det fødevareprodukt, man har længst tid i munden, og True Gum er et helt rent alternativ. Fri for uønsket kemi og uden stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrreende. Og så er det ovenikøbet produceret i Danmark.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *