To_the_moon_honey_grand_cru_Ellen_hillingsoe_podcast_
Podcast sponsoreret af Podimo

Efterfødselssamtalen Grand Cru: Ellen Hillingsø

Som ung tager skuespiller Ellen Hillingsø sin mors råd til sig om ikke at få børn for tidligt. Og at blive mor sent i livet skal vise sig at være en god beslutning, for Ellen føler sig ikke klar og har desuden travlt med sin karriere. Til gengæld får hun børnene lige i rap: Som 35-årig føder hun sønnen Thomas ved et akut kejsersnit, og til hans 1 års fødselsdag er hun allerede gravid igen med Anna. Nu venter en kaotisk tid som mor til pseudotvillinger, og Ellen bliver tvunget til at skrue ned for perfektheden og forventningerne til sig selv.

Det er en samtale om kontroltab, om at stille krav til sine børn og samtidig opdrage med hjertet først – og om hvorfor Ellen råder sine egne børn til selv at få børn tidligt.

I ‘Efterfødselssamtalen Grand Cru’ kigger vi tilbage i tiden. Her fortæller otte markante kvinder om deres fødsler, som foregår i 80’erne, 90’erne og 00’erne og om hvordan det har defineret dem hver især som kvinde at blive mor.

Efterfødselssamtalen Grand Cru udkommer hos Podimo, og hvis du ikke allerede er abonnent, kan du tilmelde dig og få 45 dages gratis abonnement.

 

LYT EPISODEN OG TILMELD DIG HER.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *