To_the_moon_honey_nye_skribent

Er du To The Moons nye skribent?

Vi søger en stærkt skrivende, nysgerrig og empatisk universitetspraktikant til vores digitale univers. Du vil lære en masse om forskellige genrer og formater inden for journalistik og kommunikation, men især vil interviews, korte nyhedsartikler, temaartikler og tekster til vores podcast og Instagram fylde din dag

 

Vores kontor ligger i Indre By, hvor du kommer til at arbejde sammen med seks dygtige og inspirerende kollegaer. Vi er megaambitiøse, men har det sjovt, og der er højt til loftet.

Om dig:

-Det er fint, at du har mere talent end erfaring. Du er hos os for at udvikle dig, så det vigtigste er, at du er videbegærlig, har gå-på-mod og flair for at skrive.

-Du er i gang med din bachelor eller er på overbygningen af en relevant uddannelse, f.eks. Journalistik, Dansk, Kommunikation eller Litteratur. Men Idéhistorikere eller Kunststuderende er også meget velkomne hos os.

-Du er interesseret i kvindens rolle i samfundet, er nysgerrig på moderskabet og optaget af fællesskaber.

-Du er god til at arbejde selvstændigt og kan overholde en deadline.

Om os:

-Når du slutter din praktiktid hos os, er du blevet meget bedre til at skrive og idéudvikle og har fået masser af feedback, viden og erfaring, som du kan tage med dig på din videre færd.

-Du har fået værdifuld indsigt i en digital start-up.

-Du har fået styrket dit netværk.

-Du er blevet en hel del klogere på moderskabet og værdien af fællesskaber.

Rent praktisk:

Praktikken er med opstart i februar 2022 og er ideelt set 5 måneder. Praktikken er ulønnet, så det er vigtigt, at du kan få merit fra dit studie.

Send en kort ansøgning på max 2000 tegn til louise@tothemoonhoney.com om, hvorfor du vil være den ideelle praktikant. Vi glæder os meget til at høre fra dig. Deadline for ansøgninger er mandag 30. november, men hvorfor venter med at skrive til os?

Om To The Moon, Honey

To The Moon, Honey er et kvinde- og moderfællesskab, der blev stiftet for tre år siden af Bea Fagerholt og Liv Winther. Det består af sitet tothemoonhoney.com, podcasten To The Moon, Honey Podcast, en webshop og senest er skin care-brandet HONEY blevet lanceret. Med andre ord: Vi buldrer derud af og har brug for flere gode kræfter.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *