Sponsoreret af Mini A Ture

Emily Salomon om forskellen på at være gravid med første og andet barn

Da Emily Salomon bliver gravid igen, sker det på et tidspunkt, hvor hendes lille søn Kurt har været igennem et alvorligt sygdomsforløb. Graviditeten med Skipper er både fysisk og psykisk anderledes end første gang, men på trods af kvalme og lugtsensitivitet føler Emily en stor taknemmelighed over at være gravid. Da vandet går en tidlig morgen få dage før termin, kigger Emily ind i en 40 timer lang fødsel. Skipper står skævt, men med et åbent sind, tillid og en jordemoder, der kender sit håndværk, bliver han rystet på rette vej. Vi skal også høre Emily fortælle om de refleksioner, hun gør sig i sit moderskab om den livslæring, der er at hente i at blive mor for anden gang. Jordemoder Camilla Brinch er med til at besvare spørgsmål.

“Jeg er blevet meget ydmyg, og det er virkelig det, jeg har taget med mig, og også en stor forståelse af at børn er så forskellige.” 

-Emily Salomon

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

Efterfødselssamtalen er sponsoreret af Mini A Ture. Mini A Ture klæder børn på med flot og slidstærkt overtøj, der lader dem udforske naturen i al slags vejr. Mini A Ture er det første B Corp-certificerede børnetøjsbrand i verden, og al overtøj er produceret af certificerede genbrugsmaterialer og uden skadelig kemi. Tøjet er desuden skabt af slidstærke materialer, så det kan gå i arv fra barn til barn. Se mere på miniature.dk

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *