r
Sponsoreret af Puori

Ego: Piger skal være pæne, og drenge skal være macho – om kønnede forventinger til vores børn

Selvom vi skriver 2022, hersker der stadig snævre forestillinger om, hvordan man er en ”rigtig” dreng eller en ”rigtig” pige. Ifølge en ny undersøgelse fra Børns Vilkår kæmper børn og unge for at passe ind i fællesskaberne – og for passe ind i kønssterotyper. Men hvad har de kønnede forventninger af konsekvenser for vores børn? Hvordan giver vi vores børn mulighed for at udvikle og udfolde sig frit uanset køn? Og hvordan navigerer vi lige, når børnehaven inviterer til pigefødselsdag og drengefødselsdag? Alt det taler vi om med børnefaglig konsulent hos Børns Vilkår, Mirjam Westh.

“Det vigtige her er, at børn og unge får mulighed for at udvikle og udfolde sig frit anset køn. Det vil sige, at vi skal give dem plads til at være dem, de er.”

-Mirjam Westh

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

To The Moons EGO-podcast er sponsoreret af Puori. Danske kosttilskud baseret på kvalitetsingredienser. Prøv bla. Puoris kollagenpulver, CP1, der udelukkende indeholder naturlige kollagenpeptider, som sikrer optimal optagelighed i kroppen. CP1 kan tilsættes hvilken som helst kold eller varm drik som smoothie, juice eller kaffe eller du kan bruge det i din madlavning. Se mere på Puoris hjemmeside

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *