Podcast sponsoreret af Puori

Ego: Om vores forhold til mad 

Spiser du intuitivt ved at lytte til din krop? Eller har du skåret hele fødevaregrupper ud af dit madindtag? Vi taler med ernæringsspecialist Christina Santini om vores forhold til mad. Både når forholdet er anstrengt og fyldt med indre regler om, hvad man må og især ikke må spise. Men også om hvordan kan man få et mere afslappet forhold til mad, begynde at mærke sin krop, og hvad man rent faktisk har lyst til at spise uden at der går regnskab i den. 

“Intuitiv spisning er at mærke sin krop: hvad har jeg lyst til, og hvordan føles det i min krop bagefter. Vi skal kunne visualisere, hvordan det føles efterfølgende i kroppen – og det skal kunne føles godt.”

-Christina Santini

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

To The Moons EGO-podcast er sponsoreret af Puori, som producerer danske kosttilskud baseret på kvalitetsingredienser. Prøv bla. Puoris kollagenpulver, CP1, der udelukkende indeholder naturlige kollagenpeptider, som sikrer optimal optagelighed i kroppen. CP1 kan tilsættes hvilken som helst kold eller varm drik som smoothie, juice eller kaffe eller du kan bruge det i din madlavning. Se mere på Puoris hjemmeside

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *