Sponsoreret af Mantle

Ego: Om søskendekonflikter

Sommerferien venter rundt om hjørnet. Det kan ikke undgås, at søskende skændes og har konflikter. Men som forældre er det ikke altid lige nemt at navigere i, for hvem har ret? Hvordan hjælper man børnene bedst videre, når alt slår knuder? Og skal man overhovedet blande sig? Vi taler med familieterapeut Saskia Carlsen, om hvordan man bedst tackler søskendekonflikterne og ikke mindst, hvordan man som forældre selv kan holde hovedet koldt og have ro på, når situationerne er allermest tilspidset.

“Noget af det, der simpelthen er så vigtigt, er at vi som forældre ikke kommer til at tage den her politibetjentrolle på os. Altså skal ind og vurdere, hvem der har ret og hvem der gjorde noget forkert.”

-Saskia Carlsen

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

To The Moons Ego-podcast er sponsoreret af Mantle. Mantle er et svensk cannabeauty skønhedsmærke, som har taget verden med storm. Alle produkter indeholder nemlig superingrediensen CBD, der er fyldt med antioxidanter, og som giver din hud en smuk glød. Produkterne er desuden beriget med kun de bedste af aktive og botaniske ingredienser, der er særligt velegnet til tør og sensitiv hud. Se mere på hellomantle.com

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *