Podcast sponsoreret af Urtekram

Ego: Om sex, lyst og den forandring der sker med os når vi er blevet mødre

Vi forandrer os ofte, når vi bliver mødre, og det kan være svært at sætte ord på, at vores lyst til sex også forandrer sig efter en fødsel. Lyt med når vi taler med sexolog Molly Mørch om, at forbundethed og samvær kan være meget andet end klassisk sex, om hvordan man kan bruge sexlegetøj til at få et nyt kendskab til sin krop, og om hvordan man starter samtalen med sin partner om, hvad man egentlig har lyst til.

“Hvad er sex egentlig? Og hvad betyder det? For hvis sex betyder forbundethed, og at man bliver nulstillet, så er der meget man har mistet, hvis man i en periode ikke dyrker sex. Men det kunne være, man kunne få det ved at være intim på andre måder end gammeldags pik-i-kusse-sex.”

-Molly Mørch

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

To The Moons Ego-podcast er sponsoreret af Urtekram Beauty. Urtekram Beauty er et dansk beauty brand, som siden 1972 har produceret naturlige og økologisk certificerede hud- og hårplejeprodukter. Alle produkter er veganske, med naturlige og bionedbrydelige ingredienser og er produceret i Danmark. Urtekram Beauty har netop lanceret en ny parfumefri serie, Fragrance Free, som er målrettet sensitiv hud og passer til hele familien. Lige nu får du 30% på Fragrance Free-serien i alle Helsam-butikker og på Helsam.dk

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *