Sponsoreret af BE-KIND

Ego: Om naturlig prævention og hvordan man tracker sin cyklus

Der er meget viden at hente om sin cyklus, når man ved præcist, hvornår man har ægløsning, og hvordan ens hormoner har det. Men hvordan finder man ud af det? Hvilke frugtbarhedstegn bør man være opmærksom på, så man enten kan blive gravid eller undgå det? Og hvad skal man dagligt kigge efter i sine trusser, hvis man vil blive klogere på sin cyklus og undgå kunstige hormoner? Det taler vi om med Ida Axholm, der er molekylær- og medicinalbiolog med egen klinik, hvor hun underviser i fertilitetsforståelse og naturlig prævention.

“Naturlig prævention er ikke for alle, for det kræver et dagligt commitment. Men det er et tilbud på hylden på lige fod med de andre former for prævention.”

-Ida Axholm

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

To The Moons Ego-podcast er sponsoreret af BE-KIND, som laver sunde snackbarer, der aldrig går på kompromis med den gode smag. Ingen hemmelige ingredienser, ingen kunstige aromastoffer, ingen konserveringsmidler og ingen sødestoffer. Perfekt til madpakken, legepladsen eller køreturen, når du trænger til noget sundt på farten. Se mere på dk.bekindsnacks.com

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *