To_the_moon_honey_podcast_månen_cyklus_
Sponsoreret af BE-KIND

Ego: Om månens potentiale

Månen er på mange måder magisk, og den er samtidig også altid med os. Men hvad er vores forbindelse til månen? Hvordan kan vi bruge månens kraft og cyklus i vores eget liv? Og hvilke forandringer kan vi forvente, hvis vi tør overgive os til vores drømme og får dem tydeliggjort? Vi taler om månens potentiale med Stine Legarth, der er kvinden bag den smukke månedagbog Hola Luna Journal, som hver måned opfordrer til at checke ind med sig selv og nedfælde sine mål, tanker og ønsker.

“Når vi bliver klar over vores drømme og vores ønsker, og vi får dem tydeliggjort, så er det som om – tror jeg på – at vi sender en besked ud til universet. Fordi vi også sender en besked til os selv om, at det er det her, jeg gerne vil. Og når først den besked er sendt af sted, er det som om, at tingene begynder at flaske sig.”

-Stine Legarth

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

To The Moons Ego-podcast er sponsoreret af BE-KIND, som laver sunde snackbarer, der aldrig går på kompromis med den gode smag. Ingen hemmelige ingredienser, ingen kunstige aromastoffer, ingen konserveringsmidler og ingen sødestoffer. Perfekt til madpakken, legepladsen eller køreturen, når du trænger til noget sundt på farten. Se mere på dk.bekindsnacks.com

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *