Podcast sponsoreret af Puori

Ego: Om hvordan vi taler med vores børn om krigen i Ukraine

Hvordan kan vi skabe tryghed omkring en forfærdelig situation, vi som forældre også er bekymrede over og ikke kender svarene på? Hvor gammel bør barnet være, før vi snakker med det om krig? Og hvor ærlig skal man være, når man har samtalen? Vi taler med cand.pæd.psyk Ida Hilario Jønsson, der er børnefaglig konsulent i Børns Vilkår, om hvordan vi kan tale med vores børn om krigen i Ukraine.

“De der store, eksistentielle følelser, der handler om, at der er en verden derude, der er stor og nogle gange også hård, er følelser som er naturlige for børn at skulle stifte bekendtskab med på et tidspunkt. Og det er ikke i sig selv farligt eller skadeligt for børnene at tænke på, så længe de får en erfaring med, at de kan komme og tale om det.”

-Ida Hilario Jønsson

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor

To The Moons EGO-podcast er sponsoreret af Puori, som producerer danske kosttilskud baseret på kvalitetsingredienser. Prøv bla. Puoris kollagenpulver, CP1, der udelukkende indeholder naturlige kollagenpeptider, som sikrer optimal optagelighed i kroppen. CP1 kan tilsættes hvilken som helst kold eller varm drik som smoothie, juice eller kaffe eller du kan bruge det i din madlavning. Se mere på Puoris hjemmeside

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *