TO_THE_MOON_PODCAST_EGO_Louise_Walther_feminin_ledelse_
Sponsoreret af Mantle

Ego: Om feminin ledelse

I en verden, hvor maskuline værdier og idealer er dominerende, hvordan er det så lige man lever og leder sig selv efter mere feminine værdier? Hvordan kan vi bruge vores cyklus aktivt og blive mere effektive i vores arbejdsliv? Og hvordan skaber det en indre balance, så vi opnår et mere bæredygtigt liv med mindre stress og jag? Vi dykker ned i begrebet feminin ledelse sammen med kommunikationsspecialist, coach og grundlægger af virksomheden Una Firm, Louise Walther, der hjælper kvinder med at få blødere værdier som intuition, nærvær og kropslighed ind i deres liv.

“Når vi taler om feminin ledelse og værdier er det ikke hægtet direkte op på køn men hægtet op på et værdisæt, som vi skal få øje på, og det gælder både mænd og kvinder, og også i kulturer på arbejdspladsen.”

-Louise Walther

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

To The Moons Ego-podcast er sponsoreret af Mantle. Mantle er et svensk cannabeauty skønhedsmærke, som har taget verden med storm. Alle produkter indeholder nemlig superingrediensen CBD, der er fyldt med antioxidanter, og som giver din hud en smuk glød. Produkterne er desuden beriget med kun de bedste af aktive og botaniske ingredienser, der er særligt velegnet til tør og sensitiv hud. Se mere på hellomantle.com

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *