Sponsoreret af Landfolk

Ego: Om børnefamiliens budget og hvor der er penge at spare

Med stigende priser på alt fra renter til dagligvarer, el og varme er det blevet dyrt at være børnefamilie. Hvordan indretter man sig bedst muligt i en økonomisk krise? Hvor er der penge at spare, og hvordan kommer man derhen, hvor man kan få råd til at realisere nogle af familiens drømme, selv i sparetider? Vi taler om husholdningsøkonomi med Elizabeth Nebelong fra Instagramprofilen Budgetnørden og får tips til, hvordan man lever efter et budget uden at det behøver være begrænsende, og om fordelene ved gode økonomiske vaner og kvartalsvise økonomi-dates med kæresten.

“Hver 2.-3. måned har min kæreste og jeg økonomi-dates, hvor vi gør det hyggeligt og får et glas vin og snakker om der er noget, vi har lyst til at spare op til, eller om der er noget, vi gerne vil prioritere i vores liv.”

-Elizabeth Nebelong

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

To The Moons Ego-podcast er sponsoret af Landfolk. Landfolk er en udlejningsplatform med personlige sommerhuse udvalgt til dig, der indimellem trænger til en pause fra byen. Landfolk håndplukker de mest vidunderlige sommerhuse i Danmark og hytter i Norge, som du ikke finder andre steder. Her er æstetik, kvalitet, naturskøn beliggenhed og personlighed i centrum. Se mere på landfolk.com og find et sommerhus til din næste ferie

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *