Sponsoreret af Mantle

Ego: Om at være økonomisk smart med sine penge

Penge er ikke alt, men en robust og tryg økonomi giver ofte færre bekymringer og mere frihed til os selv og vores familie. Hvordan kan vi blive bedre til at tage ejerskab over vores økonomi? Hvad er en økonomisk cyklus? Og hvordan kommer vi i gang med at få mere ud af vores penge? Det taler vi om med rådgiver Anissa Gaceb fra Money Talks, der gør os klogere på at være smart med sine penge og giver konkrete råd til lønforhandlingen, investeringer i aktier og måden vi taler med vores børn om penge.

“Jo bedre du er til at forhandle løn, jo mere kan du tjene. Og jo mere du tjener, des mere kan du spare op, i hvert fald hvis du er økonomisk ansvarlig, og hvis du så ovenikøbet er økonomisk smart og begynder at investere dine penge, så begynder det at blive rigtig sjovt.”

-Anissa Gaceb

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

 

To The Moons Ego-podcast er sponsoreret af Mantle. Mantle er et svensk cannabeauty skønhedsmærke, som har taget verden med storm. Alle produkter indeholder nemlig superingrediensen CBD, der er fyldt med antioxidanter, og som giver din hud en smuk glød. Produkterne er desuden beriget med kun de bedste af aktive og botaniske ingredienser, der er særligt velegnet til tør og sensitiv hud. Se mere på hellomantle.com

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *