Podcast sponsoreret af Organic Basics

Ego: Om at opnå mere balance i hverdagen

For mange er os er det en evig gåde, hvordan vi kan opnå mere balance i en hektisk hverdag med små børn, job og travlhed. Med udgangspunkt i den ayurvediske livsstil taler vi med egenomsorgskonsulent og ekspert i hverdagsbalance, Janni Ide Daugaard, om hvordan vi kan skabe små lommer af genopladning ved at skærpe vores opmærksomhed, dyrke gode rutiner allerede fra morgenstunden og anerkende de omsorgsfulde handlinger vi gør hver dag.

“Ayurveda er meget intuitivt. Men hvis vi har så travlt i vores hverdag, at vi har glemt, hvordan man mærker sig selv, eller vi i mange år har overhørt vores intuition, så genkender vi måske ikke vores indre stemme.”

-Janni Ide Daugaard

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor

 

To The Moons Ego-podcast er sponsoreret af Organic Basics. Organic Basics laver undertøj, activewear og base layers af økologiske og genanvendte materialer – alt sammen produceret i Europa. Deres tidløse styles passer til livets mange forandringer og omfavner kvinden, dér hvor hun er, med en pasform, der komfortabelt følger kropsændringerne. Lige nu får du 10% på dit næste køb med koden TOTHEMOON10 i deres webshop. Se mere på organicbasics.com

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *