To_the_moon_honey_podcast_EGO_koncentration_
Podcast sponsoreret af Organic Basics

Ego: Om at nå mere på færre timer og med et bedre resultat

Kunne du også tænke dig at nå mere på kortere tid? Vi taler om fokus, fordybelse og koncentration med direktør i Take Back Time, Pernille Garde Abildgaard, og om hvordan vi ved at fokusere frem for at multitaske kan løse opgaver hurtigere og på et højere niveau. Om hvordan vi træffer bedre beslutninger, når hjernens batterier hele tiden bliver genopladt frem for at blive brændt af i stress og jag, og om hvorfor restitution er så vigtigt for vores performance og følelsen af overskud.

“25 timer er i virkeligheden det ultimative antal arbejdstimer pr. uge i forhold til den kognitive kapacitet, vi har som mennesker.”

-Pernille Garde Abildgaard

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

To The Moons Ego-podcast er sponsoreret af Organic Basics. Organic Basics laver undertøj, activewear og base layers af økologiske og genanvendte materialer – alt sammen produceret i Europa. Deres tidløse styles passer til livets mange forandringer og omfavner kvinden, dér hvor hun er, med en pasform, der komfortabelt følger kropsændringerne. Lige nu får du 10% med koden TOTHEMOON10. Brug blot koden ved udtjekning på dit næste køb. Se mere på organicbasics.com

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *