To_the_moon_podcast_ego_Karina_helsted-moe_Bodyfulness
Podcast sponsoreret af Puori

Ego: Om at få hovedet ned i kroppen

Er du i kontakt med din krop og dine følelser? Eller føles det, som om dit hoved bare sidder oven på din krop, uden du rigtig kan mærke den? Mange af os lever et liv, hvor vi er alt for meget oppe i hovedet og glemmer at mærke vores krop og de vigtige signaler, som den sender til os. Vi taler med Karina Helsted Moe, der er grundlægger af Bodyfulness, om hvordan vi med enkle go to-øvelser som at sukke, nynne og trække vejret dybt kan få hovedet ned i kroppen og komme tankemylder og spændinger til livs.

“Det går meget langsommere, hvis vi skal prøve at fikse vores problemer oppe fra hovedet. Ofte så er det noget, som vi ikke kan tænke os til, der bor i kroppen.”

-Karina Helsted Moe

 

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor

To The Moons EGO-podcast er sponsoreret af Puori, som producerer danske kosttilskud baseret på kvalitetsingredienser. Prøv bla. Puoris kollagenpulver, CP1, der udelukkende indeholder naturlige kollagenpeptider, som sikrer optimal optagelighed i kroppen. CP1 kan tilsættes hvilken som helst kold eller varm drik som smoothie, juice eller kaffe eller du kan bruge det i din madlavning. Se mere på Puoris hjemmeside

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *