Sponsoreret af Puori

Ego: Når man gerne vil gøre karriere

På trods af at vi i Danmark bryster os af vores ligestilling, er vi langt fra ligestillede, når det kommer til antallet af kvinder på ledelsesgange og i bestyrelser. Her er det stadig mænd, der sidder tungt på de ledende stillinger. Hvorfor er der overhovedet sådan en skævvridning? Hvad betyder det for kvinder, der gerne vil karrieren? Og hvordan skal man navigere både personligt og professionelt på sin karrierevej, hvor køn måske betyder mere, end man tror? I en slags mentorsamtale med Rikke Kristine Østergård og Naja Lind Rasmussen fra podcasten Karrierekvinder får vi gode råd til, hvad man som kvinde selv kan gøre, hvis man ønsker at nå til tops, og hvilke strukturelle problemstillinger man bør være opmærksom på.

“Vi har en tendens til at gøre snakken omkring barsel og børn enormt tabubelagt, og det betyder, at vi udfylder det hul der er med en masse fordomme og ideer, som ofte er forkerte.”

-Rikke Christine Østergård

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

To The Moons Ego-podcast er sponsoreret af Puori. Sammen med Puori har To The Moon, Honey skabt et helt nyt kollagentilskud med navnet CP3 Beauty, som er udviklet særligt til kvinder, der ønsker at pleje huden indefra. CP3 Beauty er spækket med mineraler og vitaminer og indeholder bl.a. hyaluronsyre, zink, B6 og C-vitamin. Hvis du er gravid eller ammer anbefales det ud fra et forsigtighedsprincip, at du taler med din læge inden indtag. Lige nu får du 25% på ét køb hos Puori.com ved brug af koden ‘ToTheMoonHoney’. Se mere på Puori.com

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *