Podcast sponsoreret af Tomorrow Denim

Ego: Få et stærkere forhold med parterapi

Kom med ind bag den lukkede dør, når parterapeut Mikkel Hørby tager os med helt ind i motorrummet af parterapien og fortæller, hvordan man kan aktivt kan bruge parterapi i sit forhold, også selvom der ikke er krise. Om hvordan man gennem parterapi kan blive klogere på de mønstre, vi tager med os ind i parforholdet og på, hvordan man sammen kan blive et stærkt team og pleje den kærlighed, der skal vokse og gro mange år frem.

“Parterapi handler også om at blive et team. At stå stærkt sammen. At skabe tryghed, så man kan komme frem og sige, hvordan man har det. At vide noget om, hvordan man skal passe på den anden, så parteneren kan blive den bedste udgave af sig selv.”

-Mikkel Hørby

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

To The Moons Ego-podcast er sponsoreret af Tomorrow Denim. Sammen med To The Moon, Honey har Tomorrow Denim netop lanceret de perfekte graviditetsjeans, som du både kan bruge, når du er gravid, og i tiden efter fødslen. Gravid jeansene har et komfortabelt mom fit med justerbar linning, som man kender fra børnegarderoben, så de kan bruges i alle de forskellige faser, kvindekroppen går igennem i løbet af graviditeten. De fås i både blå og sort denim og er den perfekte go to style, mens du er gravid og på barsel. Se mere på To The Moon Honey Shop og på tomorrow-denim.com

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *