To_the_moon_siw_laudrup_efterfødselssamtalen
Podcast sponsoreret af ApoPro

Efterfødselssamtalen Grand Cru: Siw Laudrup

Siw Laudrup er kun 24 år, da hun føder sit første barn i Barcelona. Hun er gift med verdens største fodboldspiller, Michael Laudrup, og hun får hurtigt at føle, hvordan personalet på fødestuen er mere interesseret i at få hans autograf end at undersøge, hvor meget hun har åbnet sig. Siw sværger på aldrig at føde i Spanien igen. Så da hun få år senere bliver gravid med datteren Rebecca, beslutter hun sig for et planlagt kejsersnit på Rigshospitalet. Det skal være på en fredag, så det passer ind i Michaels kampprogram, og det skal være med mascara, læbestift og eget tøj. Hør også Siw fortælle om at rejse verden rundt med små børn, hvor hun bestræber sig på at sikre trygge rammer for familien, lige meget om de bor i Spanien, Japan eller Holland.

Du kan lytte hele episoden her

Dette afsnit er en del af podcastserien “Efterfødselssamtalen Grand Cru”, som er udgivet eksklusivt på Podimo. Serien indeholder samtaler med bl.a. Ellen Hillingsø, Lis Sørensen og Søs Egelind og alle episoder kan høres i sin helhed på Podimo her.

 

To The Moons efterfødselssamtale er sponsoreret af Apopro.dk, hvor du nemt kan bestille alt det, du og din baby har brug for. Her finder du bl.a. D-dråber, zinksalve, bleer, sutter og ammeindlæg – og selvfølgelig også din og dit barns receptmedicin. Og hvis du er i tvivl om noget, kan du få personlig rådgivning hos uddannet fagpersonale via online chatten. Lige nu får du fri dag-til-dag levering med koden: tothemoonhoney. Se mere på ApoPro.dk – dit onlineapotek.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *