To_the_moon_honey_podcast_efterfoedselssamtalen_Anne-mette-Severinsen_
Sponsoreret af Naturligolie

Anne Mette Severinsen om at føle det som et nederlag at have født med epidural

Læge Anne Mette Severinsen har altid været sporty og stærk, så da hun bliver gravid med sit første barn, forestiller hun sig, at hun skal føde uden medicinske indgreb. Men datteren Kamma kommer til verden tre uger før termin ved en hurtig fødsel, hvor Anne Mette får en epiduralblokade. I tiden efter er Anne Mettes tanker præget af at være skuffet over sig selv og sin krop, fordi hun ikke føler, at hun har gjort det godt nok. Det er en efterfødselssamtale om gerne at ville føde uden medicin, om at føle det som skamfuldt og som et nederlag at få en epidural, og om hvad det egentlig er, der fodrer hele snakken om ”at føde rigtigt”. Jordemoder Camilla Brinch er med til at besvare spørgsmål.

“Det, at jeg har fået den epidural, fylder rigtig meget. Jeg kan mærke, at jeg er sådan lidt flov over at sige det, og at det var en skuffelse for mig – altså sådan en følelse af, at jeg ikke havde gjort det selv.”

-Anne Mette Severinsen

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

To The Moons efterfødsselssamtale er sponsoreret af Naturligolie. Naturligolie er et dansk beautybrand, der udvikler naturlige, økologiske og parfumefri produkter, som passer på håret og huden i alle livets faser – også under graviditet og amning. Naturligolies nyeste produkt er et økologisk hårserum med en let og ikke-fedtende konsistens, der booster hårvæksten og balancerer hovedbundens økosystem. Perfekt til at forebygge og mindske hårtab i tiden efter fødslen. Lige nu kan du helt eksklusivt få 20% på Naturligolies bedst sælgende produkter ved at gå ind på naturligolie.dk/tothemoon

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *