To_the_moon_podcast_soes_egelind_
Podcast sponsoreret af Podimo

Efterfødselssamtalen Grand Cru: Søs Egelind

I anledning af Mors Dag udkommer vi ekstraordinært med et afsnit af ‘Efterfødselssamtalen Grand Cru’, der normalt kun kan lyttes på Podimo. I denne episode er det skuespiller og komiker Søs Egelind, der livligt, varmt og klogt fortæller om sine to fødsler: Søs Egelind er nyuddannet skuespiller, da hun i 1987 bliver gravid med sit første barn, og hun går derfor glip af en stor filmrolle. Men hun er meget mere optaget af, at hun skal være mor og går all på forberedelserne med åndedrætsøvelser, og verdens største ja-hat. Det er en meget fin samtale om at føde som en bjørn, om at være optaget af at blive den bedst tænkelige mor til sine to døtre og om refleksioner om en mørk efterfødselstid.

 

I ‘Efterfødselssamtalen Grand Cru’ kigger vi tilbage i tiden. Her fortæller otte markante kvinder om deres fødsler, som foregår i 80’erne, 90’erne og 00’erne og om hvordan det har defineret dem hver især som kvinde at blive mor.

Efterfødselssamtalen Grand Cru udkommer hos Podimo, og hvis du ikke allerede er abonnent, kan du tilmelde dig og få 45 dages gratis abonnement.

LYT EPISODEN OG TILMELD DIG HER

 

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *