To_the_moon_honey_podcast_grand_cru_Podimo_Lis_soerensen_
Podcast sponsoreret af Podimo

Efterfødselssamtalen Grand Cru med Lis Sørensen

Sangerinden Lis Sørensen troede aldrig, hun skulle være mor. En læge havde i forbindelse med en heftig underlivsbetændelse, da hun blot var i starten af 20’erne, sagt til hende, at børn kunne hun godt glemme alt om. Alligevel begynder hun 10 år senere på hormonbehandlinger, men det er først, da hun hører om en fertilitetslæge på Mols, at der er hul igennem, og hun bliver gravid som 36-årig.

På det tidspunkt i starten af 90’erne er Lis Sørensen Danmarks bedst sælgende sangerinde med albummet ‘Hjerternes Sang’. Men så trækker hun stikket og holder op med at arbejde for at hellige sig sin graviditet. Som hun selv siger, var der nu noget, der var vigtigere end popkarrieren.

Graviditeten bliver nydt i fulde drag, Lis tager 34 kilo på og får at vide, at hun venter en stor baby. Så tre uger før termin kommer Sylvester på lidt over 5 kilo til verden ved et planlagt kejsersnit, og Lis kommer i havn, som hun så fint fortæller i denne første episode af ‘Efterfødselssamtalen Grand Cru’.

I ‘Efterfødselssamtalen Grand Cru’ kigger vi tilbage i tiden. Her fortæller otte markante kvinder om deres fødsler, som foregår i 80’erne, 90’erne og 00’erne og om hvordan det har defineret dem hver især som kvinde at blive mor.

Du kan lytte til Efterfødselssamtalen Grand Cru udkommer hos Podimo, og hvis du ikke allerede er abonnent, kan du signe up til 6 mrd. for kun 29 kr. om måneden.

LYT EPISODEN HER

 

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *