Podcast sponsoreret af Podimo

Efterfødselssamtalen Grand Cru: Line Knutzon

Dramatiker og forfatter Line Knutzon har kun kendt Martin Brygmann i fire måneder, da hun bliver gravid som 23-årig. Og selv om det er against all odds, føles det naturligt for Line at skulle være mor. Snart kommer Frida til, og fem år senere føder Line tvillinger, som hun får med skuespilleren Peter Reichhardt. Forholdet går i stykker, og Line bliver alene med fire børn på under syv år. Det er en varm, ærlig og underholdende fortælling om at opfostre fire børn samtidig med at finde sit kald i livet. Om at skabe et hjem fuld af kærlighed og kaos, og om at genopleve lykken ved at have en tumling i sengen igen, nu hvor hun er blevet mormor for første gang.

“Vi var til scanning, da jeg var fire måneder henne. Så kiggede hun på os og sagde ‘Nå? Hvor mange har I bestilt?’ Og jeg tænkte ‘der er kraftedme to’. Og så var der to. Og de kunne med det samme se, at det var en pige og en dreng. Så kørte vi lammede ud, men vi var også stolte. Wauw – to?! Og så kørte vi på McDrive og fejrede det med kæmpe burgere.”

-Line Knutzon

I ‘Efterfødselssamtalen Grand Cru’ kigger vi tilbage i tiden. Her fortæller otte markante kvinder om deres fødsler, som foregår i 80’erne, 90’erne og 00’erne og om hvordan det har defineret dem hver især som kvinde at blive mor.

Efterfødselssamtalen Grand Cru udkommer hos Podimo, og hvis du ikke allerede er abonnent, kan du tilmelde dig og få 45 dages gratis abonnement.

LYT EPISODEN OG TILMELD DIG HER

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *