Podcast sponsoreret af Podimo

Efterfødselssamtalen Grand Cru: Eva Helmbæk

Eva Helmbæk arbejder som stylist og er mor til Frederik på 2 år, da hun bliver gravid med tvillinger. Men til en scanning i uge 32 opdager hendes mand endnu et hoved på skærmen, og det viser sig, at der ligger en lille baby mere oppe under ribbenene, så parret dermed venter trillinger. Eva tager situationen i stiv arm, selvom hun er bekymret for økonomien og logistikken. Så da hun bliver indlagt i ugerne op til termin, får hun installeret en fastnettelefon på sin stue, hvorfra hun ringer til kommunen og får arrangeret ekstra barsel og hjælp til, når hun bliver mor til trillinger. Det er en fantastisk historie om to piger, der bliver til tre, og om at gå praktisk til værks i forbindelse med at skulle være mor til fire børn på under to år. 

I ‘Efterfødselssamtalen Grand Cru’ kigger vi tilbage i tiden. Her fortæller otte markante kvinder om deres fødsler, som foregår i 80’erne, 90’erne og 00’erne og om hvordan det har defineret dem hver især som kvinde at blive mor.

Efterfødselssamtalen Grand Cru udkommer hos Podimo, og hvis du ikke allerede er abonnent, kan du tilmelde dig og få 45 dages gratis abonnement.

LYT EPISODEN OG TILMELD DIG HER.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *