Podcast sponsoreret af Podimo

Efterfødselssamtalen Grand Cru: Anne Bendixen

Lyt med i denne særlige episode af Grand Cru, når To The Moon, Honeys medstifter Bea Fagerholt har besøg i studiet af sin mor, Anne Bendixen, og får historien om sin egen fødsel, som på én gang er voldsom og fantastisk. Bea bliver født ind i en stor familie som det femte barn, og vi får både fortællingen om hendes søskende og et spændende indblik i det liv, som Beas mor og far levede i 80’ernes København, hvor Nils Fagerholt var arkitekt og professor på Kunstakademiet og Anne Bendixen havde butik i St. Regnegade. 

“Jeg følte mig som om, jeg var helt ude i en eller anden mørk galakse eller rum, hvor man svæver mellem liv og død. Hvor man ligesom nærmest ser sin egen død i øjnene. Det var virkelig voldsomt. Og også helt vildt fantastisk.”

-Anne Bendixen, om sin fødsel af Bea

 

I ‘Efterfødselssamtalen Grand Cru’ kigger vi tilbage i tiden. Her fortæller otte markante kvinder om deres fødsler, som foregår i 80’erne, 90’erne og 00’erne og om hvordan det har defineret dem hver især som kvinde at blive mor.

Efterfødselssamtalen Grand Cru udkommer hos Podimo, og hvis du ikke allerede er abonnent, kan du tilmelde dig og få 45 dages gratis abonnement.

LYT EPISODEN OG TILMELD DIG HER

 

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *