Podcast sponsoreret af H&M

Frida Brygmann i Efterfødselssamtale nr. 100

100 kvinder har gennem de sidste to år generøst fortalt deres fødselsberetning til vores podcast og til tusindvis af lyttere. Hver eneste fortælling har været spændende at lytte til, hvad enten den har været barsk og tårevædet eller sjov og dramatisk. Og vi ved, at de 100 kvinders ærlige beretninger har hjulpet mange andre kvinder, som har spejlet sig i deres historier og fundet trøst og råd i jordemoder Tilde Bøgilds ord. I denne episode nr. 100 har vi besøg af manuskriptforfatter Frida Brygmann, som underholdende, rørende og hudløst ærligt fortæller om sin fødsel af lille Monty.

“Jeg vidste godt, at det var min søn, der lå der og at det var os to forever, men det var så vildt, det jeg lige havde været igennem, at jeg faktisk havde lyst til, at Nima skulle tage ham. Og det er jo ikke fordi, at jeg ikke kan lide min søn, jeg skulle bare forstå, hvad fanden der lige var sket.”

– Frida Brygmann

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor

To The Moons Efterfødselssamtale er sponsoreret af H&M. I takt med at børn bliver ældre, udvikles deres selvstændighed. H&M omfavner forældreskabet og giver en hånd med i hverdagens prøvelser ved at have et bredt, inspirerende og aktuelt sortiment, så du altid kan finde lige det, du mangler i garderoben. Se mere på hm.com

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *