Sponsoreret af H&M Kids

Tine Stampe om at turde tro på en 3’er og føde sin datter i en sejrsskjorte

Da stifter af  La Roar, Tine Stampe, bliver gravid med sit tredje barn, har hun både fertilitetsforløb og en række spontane aborter med sig i bagagen. Til sin store overraskelse bliver hun denne gang hurtigt gravid, men graviditeten er præget af mange bekymringer, og om hun har presset den for meget ved at ønske sig et tredje barn. Vi skal også høre Tine fortælle om, hvordan hun endelig får lov til at opleve en fødsel, som går i gang af sig selv, da hun føder datteren Abbie Victoria, der kommer til verden i en sejrsskjorte. Jordemoder Tilde Bøgild er som altid med til at besvare spørgsmål.

“Hvis man skal ud at løbe et maraton, så forbereder man sig i god tid, og man træner op til det, man spiser på en bestemt måde, og der er ingen der sætter spørgsmålstegn ved det – det er nærmest en selvfølge. Men altså helt ærligt, det er da så meget mere vildt at føde og lave et barn end at løbe et maraton.”

-Tine Stampe

 

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

To The Moons Efterfødselssamtale er sponsoreret af H&M. I takt med at børn bliver ældre, udvikles deres selvstændighed. H&M omfavner forældreskabet og giver en hånd med i hverdagens prøvelser ved at have et bredt, inspirerende og aktuelt sortiment, så du altid kan finde lige det, du mangler i garderoben. Se mere på hm.com

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *