To_the_moon_Podcast_Sara_Bjørndahl_efterfødselssamtale_
Podcast sponsoreret af Mofibo

Sara Bjørndahl om at forberede sig ihærdigt på fødslen

Da erhvervspsykolog Sara Bjørndahl bliver gravid med sit første barn, er det en livsdrøm, der går i opfyldelse. Men den lykkelige graviditet er også forbundet med en iboende angst for at skulle føde. Derfor vælger Sara at se den forestående præstation som en vigtig eksamen, og hun går flittigt til værks i projektet. Hør Sara fortælle om de mange fysiske og mentale forberedelser, hun gør sig – og ikke mindst om selve fødslen, hvor Sara efter 20 timer ender med selv at tage imod lille Ellen. Jordemoder Tilde Bøgild er som altid med til at besvare spørgsmål.

“Kombinationen med at skulle igennem en stor fysisk præstation og også skulle håndtere al denne her smerte, havde jeg meget svært med at se for mig, at jeg ville kunne finde ud af det.”

-Sara Bjørndahl

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

To The Moons Efterfødselssamtale er sponsoreret af Mofibo. Mofibo er e- og lydbogstjenesten der gemmer på mere end 400.000 spændende historier.  Lige nu giver vi helt eksklusivt 45 dages gratis adgang til Mofibo Unlimited med rabatkoden TOTHEMOON. Tilmeld dig via linket her inden den 31. april 2022. Mangler du inspiration til, hvad du skal læse eller lytte til, så har vi samlet en række anbefalinger blandt Mofibos titler her

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *