Podcast sponsoreret af Mofibo

Matilde Trobeck om at føde vaginalt efter et kejsersnit

Influencer Matilde Trobeck har altid drømt om en vaginal fødsel, hvor hun selv tager imod sit barn. Men hun vælger at føde sit første barn, Alfred, ved kejsersnit, fordi han ligger med numsen nedad. Da hun kun 10 måneder senere bliver gravid igen, skal hun tage stilling til, om hun vil gå med det, hun kender og føde ved kejsersnit – eller om hun vil prøve at føde vaginalt, på trods af at lillesøster Evig først vender sig i sidste øjeblik, og fødselsforberedelsen sker i 11. time. Jordemoder Tilde Bøgild er som altid med til at besvare spørgsmål.

“Da hun kommer op til mig, får jeg en følelse af noget, der slet ikke handler om hende, men sådan: Hvad fanden er det, der er foregået? Jeg var dybt chokeret, og det var jeg i lang tid.”

-Matilde Trobeck

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor

To The Moons Efterfødselssamtale er sponsoreret af Mofibo. Mofibo er e- og lydbogstjenesten der gemmer på mere end 400.000 spændende historier.  Lige nu giver vi helt eksklusivt 45 dages gratis adgang til Mofibo Unlimited med rabatkoden TOTHEMOON. Tilmeld dig via linket her inden den 31. april 2022. Mangler du inspiration til, hvad du skal læse eller lytte til, så har vi samlet en række anbefalinger blandt Mofibos titler her

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *