Sponsoreret af H&M

Louise Kingo Liokouras om at gå efter drømmen om fire børn

Louise Kingo Liokouras ønsker sig brændende et fjerde barn, men det fylder i hendes tanker, om hun kan tillade sig det, når hun er over 40 og allerede har tre dejlige børn. Da Louise efter halvandet år endelig bliver gravid, føles det pludselig ikke så lykkeligt, da kvalme, ubehag og aldersskam presser sig på. Det er en fortælling om at prøve at gå i ét med tapetet, men også om gode jordemødre, der lykkedes med at få Louise igennem de svære følelser, og en mand, der smøger ærmerne op og finder småbørnsfaren frem. Vi hører selvfølgelig også Louise fortælle om, hvordan lille Ursula kommer til verden på Svendborg Sygehus med hele familien samlet omkring fødekarret. Jordemoder Tilde Bøgild er som altid med til at besvare spørgsmål.

“Jeg kunne godt mærke, at folk kiggede, og så tænkte jeg, at jeg kan vælge to muligheder nu; de kigger, fordi de tænker, at det er en meget underlig tyk mave, hun går med hende den gamle kone, eller fordi jeg er karismatisk og har et stort krøllet hår og en flot gravid mave – og jeg går med det sidste fra nu af. Det blev lidt et vendepunkt for mig.

-Louise Kingo Liokouras

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

 

To The Moons Efterfødselssamtale er sponsoreret af H&M. I takt med at børn bliver ældre, udvikles deres selvstændighed. H&M omfavner forældreskabet og giver en hånd med i hverdagens prøvelser ved at have et bredt, inspirerende og aktuelt sortiment, så du altid kan finde lige det, du mangler i garderoben. Se mere på hm.com

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *