To_the_moon_podcast_lis_sørensen_efterfødselssamtale
Podcast sponsoreret af ApoPro

Efterfødselssamtalen Grand Cru: Lis Sørensen

Sangerinden Lis Sørensen troede aldrig, hun skulle være mor. En læge havde i forbindelse med en heftig underlivsbetændelse, da hun var i starten af 20’erne, sagt til hende, at det kunne hun godt glemme alt om. Men drømmen om et barn lever og med hjælp fra en fertilitetslæge på Mols, bliver hun gravid som 36-årig. Dengang i starten af 90’erne er Lis Sørensen Danmarks bedst sælgende sangerinde, men nu var der noget, der var vigtigere end popkarrieren. Hun nyder sin graviditet, tager 34 kilo på og føder tre uger før termin Sylvester på 5,3 kilo ved et planlagt kejsersnit.

Dette afsnit er en del af podcastserien “Efterfødselssamtalen Grand Cru”, som er udgivet eksklusivt på Podimo. Serien indeholder samtaler med bl.a. Ellen Hillingsø, Søs Egelind og Line Knutzon, og alle episoder kan høres i sin helhed på Podimo her.

 

To The Moons efterfødselssamtale er sponsoreret af Apopro.dk, hvor du nemt kan bestille alt det, du og din baby har brug for. Her finder du bl.a. D-dråber, zinksalve, bleer, sutter og ammeindlæg – og selvfølgelig også din og dit barns receptmedicin. Og hvis du er i tvivl om noget, kan du få personlig rådgivning hos uddannet fagpersonale via online chatten. Lige nu får du fri dag-til-dag levering med koden: tothemoonhoney. Se mere på ApoPro.dk – dit onlineapotek.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *